STORITVE

Ljudi ozavestiva o ustnem zdravju.

Delava na področju ustnega zdravja.

Sama opravljava vse storitve splošnega zobozdravstva. Paciente, ki potrebujejo endodontsko, kirurško ali implantološko oskrbo, usmeriva k zanesljivim kolegom.

 

Cenik in predračun predstaviva ob pregledu, ki je zastonj, če se pacient odloči za kakšen poseg pri nas.

Najina posebna ponudba je estetska ortodontija sprednjih zob, pri odraslih. Z zagotovilom o najlepši končni postavitvi izbiramo rešitev, ki je človeku najbolj ugodna. Večinoma delamo s keramičnimi nosilci, ki so prijetni na pogled. Časovno večino terapij zaključimo v okviru enega leta. Tako, da so najini pacienti zadovoljni s končno estetiko, stroškovno in časovno.

Niša, ki se, skupaj z dvigom človeške zavesti, odpira in širi, so mlajše pacientke in pacienti, ki skrbijo za svoje zdravje, imajo negovano in zdravo zobovje, a občutek, da rabijo strokovno svetovanje. Vsi, z vsakršnimi vprašanji o svojem ustnem zdravju, najdejo pri z naju odgovore na svoje težave.

Sprejemava otroke, a starejše od 12 let.

Zaradi bogatih izkušenj nudiva dobre rešitve pacientom, ki zaradi različnih vzrokov zavračajo zobne vsadke.

Pripovedka o zobeh.

Bistvo ščetkanja je očistiti vse dostopne zobne površine in premasirati dlesni. Torej temeljito ostrgamo vse bele ploskve, zobe in dober cm rožnate, dlesne. Smer je vedno iz dlesne na zob, iz rožnatega na belo. Načeloma so električne krtačke bolj učinkovite, a videl sem odlično higieno, doseženo z ročno nego in površno s strojno.

Z nitko se tesno opremo na stransko steno enega zoba, jo previdno potisnemo čez ožino in potujemo do upora dlesne. S polkrožnim gibom od tod izdrsamo morebitne ostanke hrane. Ostanemo v istem medzobnem prostoru in enako ponovimo na sosedu. Izvlečemo nitko in gremo naprej. Zaporedje izberemo poljudno. Očistimo prostore, ki jih krtačka ne doseže.

TE ZANIMA VEČ

Pošlji nama povpraševanje

Pišite nama, z veseljem vam bova odgovorila na vaša vprašanja.