Grozda Hartman

Samo Trost, težko je opisati zadovoljstvo v tako malo stavkih...poslano "znamenje", nek znak ? Morda... Lepega dne vzamem v roke revijo, kjer se mi že po nekaj besedah ustavi pogled na sliki in besedi o zobozdravniku, ki se je izobraževal na Japonskem. Takoj sem začutila, iskrenost v njegovih besedah, obarvana z veliko željo in predanostjo zdravemu načinu življenja in dela tudi v zobozdravstvenih storitvah. Nemudoma sem se naročila, kjer me je sprejela prijazna in vedno nasmejana asistentka Tina Trost. Ob vstopu v čakalno sobo neverjetna energija, ki je izmerjena saj so postavljene energetske točke, kjer lahko mirno pričakaš svoj zelo natančen po uri naročeni obisk, ali kjer se ponovno lahko regeneriraš po morebitni RTG preiskavi slikanja zob. Skupaj sta poskrbela za zdravje mojih zob in tudi več kot 15 let je temu tako. Vsakokrat izvem veliko med drugim tudi o zdravem načinu prehranjevanja, duhovnem Svetu in filozofiji življenja. Lahko samo rečem hvala za moj čudoviti beli naravni, zdravi nasmeh, hvala ker vaju poznam :-)

Grozda Hartman, mag. posl.ved., učiteljica joge in joge za otroke.

www.yoga-gayatri.si

Tatjana Furjan

Pozdravljeni!

Rada bi se zahvalila. ker ste vedno našli čas, ko sem komaj še pravočasno potrebovala zobozdravnika, ko sem želela potrditev, da proteza res ni rešitev za moje težave, saj sem potrebovala samo mostička na obeh straneh, ne le na eni, ko ste bili dosegljivi po telefonu in mi svetovali glede hudih bolečin, čeprav ste bili na dopustu in me sprejeli takoj, ko ste se vrnili, kljub številnim drugim že naročenim pacientom, ker ste rešili zob, ki bi ga drugje izpulili, ker sta za celotno izvedbo mostička potrebovali le en teden, ker ste se ukvarjali celostno z mojim zobovjem, ne le s trenutno težavo, ker ste mi kar mimogrede prvič v življenju temeljito očistili zobni kamen, ker ste mi ponudili robčke in mi pred delom ustnice namazali z vazelinom, da mi niso razpokale, ker ste mi vse potrebno sproti strokovno, a preprosto in razumljivo razložili, ker ste delali spretno, hitro in tako, da se s svojimi zobmi prvič po dolgih letih počutim dobro, ker me ni več strah, kdaj se bo kaj odlomilo, kdaj mi bo zopet izpadla plomba. V vaši ordinaciji ste prijazno in umirjeno pregnali moje bojazni, včasih s humorjem, včasih z življenjsko modrostjo in pametnim svetovanjem, na primer glede uživanja C vitamina in temeljito razlago primernega načina čiščenja zob ter dlesni. Žal mi je le, da nisem k vam prišla prej, ko sem potrebovala le redne majhne posege, saj bi tedaj finančna plat ne bila tolikšen osebni projekt.

Prijazen pozdrav,
Tatjana Furjan

Majda Mehle

Sem vaša pacientka in bi se rada, po tej poti,zahvalila za prijazno,strokovno in zelo hitro opravljeno uslugo.Vi verjetno ne veste kako odrešujoče je hitro ukrepanje pri zobobolu in prav zato z vsem spoštovanjem najlepša hvala.

FATIMA HODŽIĆ

Vse se začne enkrat prvič.In tako sem prvič prišla v vašo ambulanto z različnimi strahovi in stomatološkimi težavami. Želim se vama zahvaliti ker sta mi vrnila nasmeh na usta. :) Na vašem "vročem stolu" sem se kljub, slabim izkušnjam predhodnih zobozdravstvenih ambulat počutila dobro in varno. Zato ker imata odličen pristop ,ker sta strokovna, duhovita si vzameta čas in vse razložita kaj bosta popravila se posvetujeta z menoj in sicer ali se strinjaš ali te boli ali počakamo malo... skratka profesionalna in čudovita človeka.Besede hvala so premalo!

Lea Tomc

Mož je že leta obiskoval zobno ambulanto Trost in bil z njihovo storitvijo izredno zadovoljen. Sama sem jih prvič obiskala pred 5 leti in navdušil me je pristop doktor Trosta, ki ne samo da je odličen zobozdravnik, je prvi, ki mi je z ogledalom pokazal, kako se pravilno nitka zobe, razložil pa mi je tudi vse postopke, ki jih je opravljal. Kar mi je še posebej všeč pa je to, da imajo v ambulanti tudi rentgen, tako da lahko takoj preverijo stanje zob. Pred dobrim letom sem se odločila za poravnavo zob in rezultat je fantastičen. Zobje so poravnani in sedaj se še več smejim! Ambulanto Trost priporočam vsem, ki želite kvalitetno in hitro ureditev zob.

Lea Tomc
www.OKEJ.si

Cica Gajić

Preden sem prišla v ambulanto k dr. Trostu mi je 7 zobozdravnikov in ortodontov reklo, da mi bodo za poravnavo mojih zob morali izpuliti obe trojki, na kar nisem mogla pristati. Po priporočilu sem prišla k Samotu in Tini. Po posvetu sta se odločila, da me vzameta, kljub temu, da je bila postavitev mojih zob res izziv, in da mi jih bosta poravnala brez puljenja. Danes imam lepe, ravne in najbolj pomembno vse zobe, za katere še danes skrbita Tina in Samo. Zelo sta fleksibilna in se prilagodita mojemu urniku, neverjetno prijazna, zanesljiva in strokovna. Sedaj k njima hodi tudi moj mož, prijatelji in znanci in vsi so z njima več kot zadovoljni.